Juventus nuværende stjernemanager, Max Allegri, er i følge flere medier ved at tage et intensivt engelsk kursus for at blive klar til sit næste job, som angiveligt er i den bedste engelske række. 

AF KRISTIAN PARIS

Den 50-årige italiener skulle angiveligt være rygtet sammen med London klubben Arsenal, der hvis Arsene Wenger forlader skuden skulle være manden til at overtage klubben denne sommer.

Allegri har i følge th Sun, der er en britiske avis, tydeligt udtryk interesse i at være manager i Premier League tidligere i sin karriere. Nu kan de rygter blive en realitet, eftersom han som sagt er ved at tage et kursus i at snakke engelsk, så han er endnu bedre til jobbet i London efter sommerferien.

(Photo by Jean Catuffe/Getty Images)

Allegri har længet været på ønskesedlen i Arsenal, og den interesse er kun blevet større efter hans hold Juventus netop har slået klubbens bysrivaler fra Tottenham ud af den eftertragtede Champions League turnering.

Den tidligere AC Milan træner er på kontrakt med den gamle dame helt indtil sommeren 2020, men har siden sin ankomst i Torino været yderst succesfuld. I skrivende stund har han vundet the Scudetto og den italienske pokalturnering i hver eneste sæson, og han er blevet Sæsonens Manager i Serie A hele to gange.

Taktikeren, der dog tog afstand til Arsenal rygterne efter sejren over Tottenham, mangler måske en sejr i finalen i Champions League for at kunne være en af de bedste managers i verden. Han har nemlig tabt hele to gange i CL-finalen, men det håber han naturligvis på at kunne lave om i denne sæson.

Hvis han skulle gøre det, vil efterspørgslen fra Arsenals fans i sær blive intensiveret og måske netop derfor kan han skifte til klubben til sommer.