Den italienske storklub Juventus mangler kun syv point fra de resterende kampe for at kunne kalde sig italienske mestre anno 2016. Det vil medføre, at Juventus dermed vinder sin femte ligatitel i træk, og træner Allegri mener, at en sejr i onsdagens opgør vil gøre dem til mestre.

Foto LaPresse - Daniele Badolato 09/04/2016

Foto LaPresse – Daniele Badolato 09/04/2016

En sejr over Lazio onsdag kan blive Juventus’ afgørende skridt for at sikre sig sin femte Serie A-titel i træk. Sådan siger træner Massimilliano Allegri.

Den Gamle Dame forøgede sit forspring i toppen af ligaen til ni point, da man i søndags slog Palermo med 4-0, mens Napoli led under et 2-0 nederlag ude til Inter dagen før.

Læs også: Barcelona-stjerne: Jeg var tæt på at skifte til Real Madrid

Allegris mandskab mangler mindst syv point for at blive kåret som mestre, og den italienske træner er sikker på, at en sejr over Lazio vil spille en vigtig rolle.

Allegri udtaler således til goal.com:

“De eneste tal, som jeg har nogen som helst interesse i, er matematiske – vi mangler syv point, forhåbentligt færre efter i aften (hvor Napoli møder Bologna, red.), på trods af at det er utænkeligt at Napoli ikke slår Bologna.

Vi skal være forsigtige mod Lazio. De tre point vil sikre os et fornuftigt forspring, formentligt det sidste skridt til vejen mod vores femte mesterskab i træk, som vil være en helt igennem fantastisk præstation.

De kæmper i øjeblikket om en plads i Europa League og er en farlig modstander. Derudover mangler vi også Alvaro Morata, som er i karantæne. Vi møder et tændt Lazio-mandskab, som går ind til kampen med flere sammenhængende sejre med rent bur.”