Den altoverskyggende overraskelse i denne Premier League-sæson har været Liverpools fløjspiller Mohamed Salah. Han kom til i sommers efter en fortid i blandt andet Chelsea, Basel og senest Roma, og han har stort set fra første fløjt imponeret alle andre, træneren og måske også sig selv, med sine mange mål og gode præstationer. Han har været blandt hovedårsagerne til, at Liverpool lige nu er med i kampen om Premier Leagues andenplads og stadig er blandt de sidste fire hold i Champions League.

Omdrejningspunktet indenfor banens hvide kridtstreger er Mohamed Salah, men han har været mindst lige så populær uden for banen, specielt for journalister og transferagenter. Flere storklubber har meldt deres interrese i fløjspilleren, der dog selv har udtrykt, at han ikke forlader Anfield Road forløbig. Indtil videre har han scoret 40 mål i alle tuneringer, er topscorer i Premier League med mere end 30 mål – og der er stadig fem kampe tilbage af sæsonen.

Han er blevet kåret til Årets Spiller i Premier League. Denne præstationer og de mange andre gode præstationer har naturligvis gjort han populær i medierne, og derfor han har også taget noget af opmærksomheden fra resten af Liverpool-mandskabet og ikke mindst han holdkammerater. Det er dog ikke en dårlig ting, hvis man spørger træner Jurgen Klopp.

Han siger til det engelske medie følgende: “Jeg har virkelig en god gruppe af spillere at arbejde med. Salah er virkelig, men han sørger også for at gøre andre gode, og det er det, der er vigtigt på en fodboldbane. Sidste gang til træning, der sagde jeg til alle spillerne, at vi bare skulle træne nøgne – uden tøj på, fordi der alligevel ikke ville være nogen, der opdagede at vi trænede nøgne – alle kigger nemlig kun på Salah, haha.”

“Der er en positiv atmosfære omkring holdet, og jeg tror ikke der er nogle, der ikke under Salah den succes han nyder i øjeblikket.”