Der er ikke mange der er uenige i, at Cristiano Ronaldo, Real Madrids største stjerne er blandt de bedste fodboldspillere i verden – hvis ikke den bedste. Der er dog altid nogen, der er kritiske overfor sådanne spillere og det er dem – kritikerne – som Ronaldos holdkammerat Nacho stiller spørgsmålstegn ved. For hvordan kan man kritisere en, der laver alt om til mål? Det skriver det engelske medie Goal.com

Ronaldo har nu i en årrække været blandt de vel nok to bedste fodboldspillere sammen med Barcelonas Lionel Messi og selvom han efterhånden har rundet 32 år, så fortsætter han tilsyneladende. 37 mål i 35 kampe er en imponerende bedrift, som kun Lionel Messi og Tottenhams angriber Harry Kane også kan prale af. Gennem årene har Ronaldo, der også er anfører på den portugisiske landshold, vundet titlen som verdens bedste fodboldspiller, Ballon d’Or fem gange og holdkammeraten Nacho mener, at det kan ske igen.

28-årige Nacho kender stort set alt til Ronaldo og han mener, at han er verdens bedste fodboldspiller. (Photo by Juan Manuel Serrano Arce/Getty Images)

Den spanske forsvarsspiller har spillet sammen med Ronaldo i den spanske hovedstadsklub i en årrække nu og han mener, at Ronaldo langt fra er færdig på Bernabeu. Årsagen er, som skrevet tidligere, at alt han sparker til, blive til mål.

Nacho siger: “Sandheden er, at han scorer på alt, hvad han rører ved. Efter kampen med det spanske landshold mod Tyskland så vi, at han for det portugisiske landshold havde nettet to gange. Det er godt for os i Real Madrid. Jeg håber, at han forsat har samme niveau og han kan opretholde det i resten af sæsonen.”

“Jeg forstår ikke mennesker, der tvivler på Ronaldo. Folk der kritiserer ham og nægter, hvor god han er. Han er manden, der altid gør forskellen på banen. Hans statistikker og tal for hele karrieren er ikke normale og det er helt vildt imponerende.”