Atletico Madrid er ikke den klub man hører allermest til i dette sommertransfervindue. Enten har det noget at gøre med, at de har et såkaldt ‘transfer ban’ eller også er det fordi de foretrække at forlænge med deres nuværende spillere, fremfor at hente nye. 

AF KRISTIAN PARIS

I  følge flere spanske medier har klubbens manager, Diego Simeone, eftersigende accepteret en kontraktforlængelse af de to parters eksistere aftale.

Det spanske medie Cadena Sar hævder, at kontrakten er blevet forlænget til sommeren 2019 – det betyder, at den argentinske manager vil være træner for klubben endnu to sæsoner.

 (Photo by Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images)

Hovedpersonens egen kontrakt er de seneste år blevet ændret end el gange. Først skrev hovedstadsklubben under med argentineren til 2020 for så at reducere den til sommeren 2018. Og nu er den angiveligt blevet forlænget igen.

Den 27-årige tidligere professionelle landsholdsspiller har i sin tid i Spanien opbygget et rygte som de fleste ville være stolte af. Han har blandt andet ført Madrid-klubben til et mesterskab i 2014 og en Champions League finale samme år.

Han kom først til klubben i 2011, efter han havde været manager for River Plate, San Lorenzo og Racing Club i hjemlandet Argentina.

Simoene står igen i næste sæson overfor at overvinde de to evige rivaler, Real Madrid og Barcelona, der har domineret den spanske  liga de sidste mange årtier.

Og selvom det er svært, når man er under et transferban, så prøver Diego alt, hvad han har lært.