Den spanske angriber Alvaro Morata havde ikke sin bedste sæson i Chelsea før sommerferien. Og derfor var han også ude i nogle ret heftige overvejelser i sommerens netop lukkede transfervindue. Det skriver den engelske avis Goal.com.

Den tidligere Real Madrid- og Juventus-angriber indrømmer nu, i et stort nyt interview, at han decideret og 100 procents seriøst overvejede at skifte klub til enten Spanien eller Italien i sommerens transfervindue.

Han kom til London-klubben sidste år fra Real Madrid efter en sæson med meget lidt spilletid i den spanske La Liga. Han håbede på at kunne få gang i karrieren hos The Blues forud for VM-slutrunden sommeren efter i Rusland. Og han startede da også helt fint. Han startede inde og scorede flere mål i Chelseas første par kampe i 2017/18-sæsonen.

Men på grund af dårlig form, svingende præstationer og et par småskader vil Alvaro Morata hurtigt placeret på bænken af træner Antonie Conte. Faktisk endte han med kun at score ét mål i hele anden halvdel af sæsonen.

Hovedpersonen udtaler sig

Alvaro Morata siger: “Sidste år var jeg ikke glad. Det startede godt men blev en katastrofe. Ganske enkelt. Jeg gik ud på banen og jeg vidste ikke hvem jeg var og hvad jeg skulle. Jeg overvejede et comeback til Spanien eller Italien.”

“Men man kan altid forlade tingene og flygte fra virkeligheden, når det går dårligt. Og det overvejede jeg stærkt. Det var aldrig en mulighed at vende tilbage til Spanien og Real Madrid i dette transfervindue. Jeg har respekt for den nye træner og jeg håber det kommer til at gå klubben godt. Men de vil ikke have mig. Jeg har ikke imponeret i sidste sæson og sådan er det.”