Juventus har over de seneste sæsoner rigtig slået sig fast som en af de klubber, der kan udfordre enhver. Italienerne har netop tabt Champions League finalen til Real Madrid, lige efter de for femte gang i træk har vundet Serie A. 

AF KRISTIAN PARIS 

Med Barcelona og Real Madrid, der venter lige om hjørnet på at lægge et bud på Paulo Dybala fra Juventus, kan der meget vel ske noget med udviklingen i den transfer.

En af Dybalas holdkammerater foreslår nemlig offentligt, at han skal forlade ‘den gamle Dame’ for at fortsætte sin karrieres udvikling. Det bekræfter the Mirror med et interview med Dani Alves.

“Dybala vil blive god. Vi har snakket mange gange, og jeg har fortalt ham, at en dag – jeg ved ikke hvornår – bliver han nødt til at forlade Juventus for at blive endnu bedre. ” fortalte Dani Alves til avisen om sin argentinske holdkammerat.

FBL-EUR-C1-JUVENTUS-REAL MADRID

Men det kommer ikke til at ske lige, eftersom den storspillende argentiner netop har forlænget med Torino klubben indtil 2022.

 

Dybalas bidrag til Juventus succes i denne sæson har ført klubben helt til Champions League finalen. Han har lavet 15 mål i alle turneringer og i alt været en del af 62 chancer i denne sæson. Derudover har han 85 % præcision  i sine afleveringer.

FBL-EUR-C1-JUVENTUS-REAL MADRID

Dybala har på grund af sine gode præstationer tiltrukket sig stor interesse fra adskillige storklubber i Europa – deriblandt La Liga giganterne Real Madrid og Barcelona, der begge er på udkig efter en ny angriber til truppen.

Cristiano Ronaldo har de seneste par dage været rygtet væk fra hovedstadsklubben, eftersom han eftersigende er utilfreds med den behandling han har fået i sin skattesag. Derfor nægter han at skrive under på en ny aftale med Real Madrid.

Ligeledes har klubbens første angriber Karim Benzema bestemt ikke levet op til forventninger i denne sæson ved at score under 10 mål i ligaen.