GettyImages-518752814

Inden lørdagens storkamp mod Real Madrid fremviste FC Barcelona og de mange fremmødte tilskuere en velforberedt hyldest til den tidligere spiller og træner i klubben, Johan Cruyff.

Klubben havde forberedt en enorm tifo på den ene langside med ordene ’Gracies Johan’ (Tak Johan). En tifo som efterfølgende modtog stor ros i medierne. Men ikke alle synes lørdagens hyldest var rettidig.

FC Barcelona’s altid bramfri højreback, Dani Alves, udtrykte sig efter kampen kritisk til BeinSports om det tidspunkt som Barca har valgt at hylde en af klubbens helt store legender.

”Jeg mener ikke at en hyldest til en så stor personlighed som Cruyff bør vente til efter hans død. Dette burde være gjort langt tidligere”,

pointerede brasilianeren.

”Han har bidraget væsentligt til at revolutionere FC Barcelona. Hyldesten på Camp Nou er ikke tilstrækkelig i forhold til hvor stor betydning han har haft for denne klub”,

sagde Dani Alves afsluttende.

Også den hollandske klub Ajax Amsterdam præsenterede denne weekend en hyldest til Johan Cruyff. Cruyff spillede ni år i Ajax og trænede senere holdet i perioden 1985-1988, inden han rykkede til FC Barcelona og trænergerningen dér.

 

Læs her hvilken Leicester-spiller Xavi mener har Barca-potentiale