Barcelonas brasilianske midtbanespiller, Rafinha, må undvære resten af sæsonen, efter en alvorlig knæskade, som han pådrog sig i forbindelse med kampen mod Atlético Madrid den 24. november.

af: Emil Plovgaard

(Photo by Aitor Alcalde/Getty Images)

De spanske mestre bekræfter tirsdag, at Rafinha er ude på sidelinjen i seks måneder som følge af en knæskade. Det er ikke første gang i karrieren, at Rafinha bliver alvorligt skadet. To gange tidligere har han siddet ud med knæskader.

– Operationen blev foretaget af doktor Ramon Cugat under tilstedeværelse af klubbens lægelige stab. Han vil forventeligt være ude i seks måneder, oplyser FC Barcelona i en pressemeddelelse.

Som sagt er det ikke første gang, at Rafinhas karriere er blevet afbrudt af alvorlige skader. Ad to omgange i perioden fra 2015 til 2017 var han ude i længere tid.

Det er et stort slag for FC Barcelona, som befinder sig i en skadesmæssigt krise. I øjeblikket er også Samuel Umtiti, Luis Suárez, Jasper Cillessen, Sergi Roberto, Thomas Vermaelen, Arthur Melo og Sergi Samper alle ude med skader.