Af Anders Lang Jensen

Den svenske superstjerne Zlatan Ibrahimovic viste så sent som i går aftes, at han er absurd vigtig for Manchester United-holdet. En sen udligning leverede han mod Everton, og dermed reddede svenskeren en smule ære endnu engang.

Photo by James Baylis – AMA/Getty Images

I sommer signede han med Jose Mourinho, og det projekt han er godt i gang med at udføre på Theatre of Dreams. En 1-årig kontrakt skrev Zlatan under på, og skriverierne har været mange, om den svenske angriber forlænger med endnu et år hos The red Devils.

Nu skulle der dog være nyt i sagen, da den amerikanske TV-station Fox Sports fortæller, at de rygter der tidligere har været skrevet om, at Zlatan skulle til den amerikanske fodboldliga MLS, altså er sande. Mediet melder nemlig, at en aftale mellem LA Galaxy og Zlatan allerede er en done deal.

Stationen skriver: ” Zlatans skifte fra Europa til MLS er afgjort”. Dermed ligner det en færdig mand på Old Trafford. Kan Manchester United overhovedet klare sig uden den svenske superstjerne, der har været helt formidabel i denne sæson.