En talsmand for menneskerettighedsorganisationen, Amnesty, har fordømt Arsenals behandling af deres fans, og kræver, at klubben sætter en stopper for sin barbariske tortur af uskyldige og hengivne fans efter en ulykkelig slutning på transfervinduet.

Amnesty International har førhen været aktiv i mange sager om tortur rundt omkring i verden, men denne sommers transfervindue er dog noget af det værste overgreb, mennesker har været udsat for.

-Mustafi forlader klubben, og så bliver han alligevel, I sælger Oxlade-Chamberlain, men siger, at I ikke vil erstatte ham? Lemar koster for meget, men alligevel byder I £92 millioner? Sanchez bliver, går, bliver, går, bliver, går, bliver, går. Selvom det måske ikke kvalificerer som en krigsforbrydelse, må denne tortur af fansene stoppe, forklarer Amnestys talmand, William Trainor.

Selvom ordene nok skal tages med en smule glimt i øjet, har transfervinduet ikke været sjovt for Arsenals fans. Mange af disse er nemlig utilfredse med den franske træner i klubben Arsene Wengers ageren på markedet, og har krævet mere aktivitet.

Der er angiveligt også forlydender om, at Alexis Sánchez nægter at spille flere kampe i Arsenal-trøjen, mens flere spillere har udtrykt deres utilfredshed med tingenes tilstand i klubben.

I sidste sæson endte Arsenal uden for top-4. Det har klubben ikke prøvet siden 1996, og mange fans mener derfor, at Wengers tid i klubben er forbi.