Som titlen siger: Inter skal hente bare nogle af disse spillere for at sikre sig europæisk succes. 

AF KRISTIAN PARIS 

Danilo – Real Madrid

FBL-EUR-C1-REALMADRID-TRAINING

Den brasilianske højreback Danilo har ikke helt formået at imponere i hovedstadsklubben i Spanien, og han har i den grad ikke formået at leve op til den pris han blev købt for fra FC Porto i sommers. Danilo kom til Madrid i 2015 for lige knap 230 millioner danske kroner, og har ulige sin tidligere holdkammerat og forsvarskollega Alex Sandro formået at spille sig til en fast startplads i sin nye klub.

Alex Sandro har imponeret vildt for den ‘gamle Dame’ som Juventus også  kaldes. Bestemt ikke noget man kan sige om Danilo, der har mistet startspladsen til altid formstærke Dani Carvajal.

Pepe – Real Madrid

FBL-ESP-LIGA-REALMADRID-TRAINING

En anden spiller fra Real Madrid, der i den  netop overståede sæson, har været en del  ude i kulden. Den 34-årige midterforsvarer Pepe har tilbragt et helt årti i klubben, som han kom til i 2007 for omkring 250 millioner.

Her har portugiseren været en evig stabil spiller for Los Blancos og portugisiske Pepe har tidligere været en af klubben nøglespillere. På grund af kontraktudløb til sommer og en Zinedine Zidane, der ikke ser ud til at forlænge, forventer vi at Pepe efter ti år i klubben, endelig forlader de trygge omgivelser i Spanien.

Kan derudover vinde sin tredje Champions LEague titel med klubbe, hvis han og resten af holdet vinder over Juventus i dette års i finale i Cardiff.

Ángel Di María – Paris Saint-Germain

FBL-FRA-LIGUE1-PSG-MONTPELLIER

Den argentinske superstjerne kan igen være på vej væk fra PSG, eftersom PSG ser ud til at ville hente Inters kantspiller Ivan Perisic til sommer.

Men Di Maria har i denne sæson været involveret i imponerende 29 mål i alle turneringer, og leverede outstanding præstationer i klubbens sejr over Barcelona tidligere i Champions League. Den 29 sydamerikaner kom til Frankrig i 2015 fra Man Utd for omkring 530 millioner.