Diego Costa var ‘outstanding’ sidste sæson, da klubben sikrede sig deres sjette PL-titel og han scorede 20 mål. Men Conte har dømt spanieren ude og derfor skal London klubben finde en ny angriber. 

AF KRISTIAN PARIS

Vi har det perfekte valg her:

Han holder sig ude af problemer… både PÅ og UDENFOR banen

Everton v Chelsea - Premier League

Chelsea fansene blev forelsket i Costa både på grund af hans rygte som noget af en hård nyser, men også fordi han er en konstant trussel for modstanderens forsvar. Det betyder også, at angriberen med lethed kan komme i kontroverser med samtlige på modstanderens hold, og det er bare ikke altid lige, at det er hjælp for holdet… især ikke i presse situationer.

Derfor foreslår vi en mindst lige så god angriber- men ham her holder sig ude af det værste og koncentrerer sig simpelthen bare om at spille fodbold (og score mål)

Laver mål uden verdensklasse spillere omkring sig.

Chelsea v West Bromwich Albion - Premier League

Selvom Lukaku ikke spillede alle kampe sidste sæson, endte det stadig med at han scorede 25 mål  PL-kasser mod Costas 20. Costa lavede desuden 6 assist mod Lukakus 7.

Men Lukakus præstation er langt mere imponerede eftersom han ikke er omgivet af verdensklasse assistere som Eden Hazard, Pedre og Fabregas.

Lukaku kan bare score mål – både sammen OG alene!!!

Som kun 24-årig har han hele karrieren foran sig

RSC Anderlecht's Belgian forward Romelu

Selvom vi efterhånden har kendt Lukaku i et halvt årti, glemmer man helt, at angriberen faktisk kun er 24 år.

Og Lukaku har scoret mål hele sit liv. I 09/10 sæsonen scorede angriberen 15 gange for klubben Anderlecht i Belgien, ligesom han i årene i Chelsea og West Bromwich har scoret 85 mål i 186 kampe.  ganske imponerende.

Lille bonusinfo  er, at belgieren vandt ‘golden boot’ i den bedste belgiske liga som kun 16 årig!!!