Jose Mourinhos mandskab tager på hul på den første af 7 træningskampe i holdets pre-season. Vi bringer dig her en analyse af alle United modstandere forud for sæsonstart søndag d. 13. august.

Af David Paris 

LA Galaxy – 15. juli

LA Galaxy er holdet, som Manchester United skyder sin pre-season i gang med. Det samme var tilfælder for omkring tre år siden, da den daværende træner Luis van Gaal stod i spidsen for United-mandskabet for første gang. Kampen endte 7-0 til holdet fra Manchester og både Ashley Young, Wayne Rooney og den unge back Reece James viste sig positivt frem. Selvom kampens resultat var elskværdigt så betød det ikke nødvendigvis succes i Premier League-sæsonen når det virkelig gjaldt.

Både Robbie Keane og Steven Gerrard er ikke mere i klubben, men Ashley Cole vil fortsat være blandt de startende 11 spillere for Los Angeles-holdet.

Real Salt Lake – 17.juli

Kun to dage efter at slutfløjtet er lydt i LA, skal The Red Devils, som United også kaldes, i kamp igen; denne gang mod Real Salt Lake eller bare RSL, som de kaldes. Det er første gang de to mandskaber tørner sammen, hvilket er forståeligt eftersom RSL første blev grundlagt i 2004.

Manchester City – 20. juli

Det første Manchester-derby på udenlandsk grund skulle have fundet sted sidste sæson i pre-season i Beijing, hvor mere end 50.000 mennesker havde købt billeter, men kampen blev aflyst på grund af storme og ufattelige mængder af vand. I år vil de to Manchester-klubber prøve igen. Kampen spilles i Housten og lige nu er der ikke noget, der ser ud til at kunne spolere kampen.

Kampen er en unik mulighed for fans på den anden side af Atlanten til at kunne se favoritspillerne i live aktion, hvilket booster klubbens brand i det store billede.

Brug piletasterne herunder for at komme videre til næste side