Carlo Ancelotti har afsløret det største forskelle mellem Bayern München og hans tidligere klub PSG forud for klubben Champions League kamp mod hans tidligere klub. 

AF KRISTIAN PARIS

Den italienske manager vil stå over for Paris i gruppe B største kamp. Begge hold vil uden tvivl gå efter at vinde for at få det bedste udgangspunkt i knock out fasen efter vinterpausen.

Forud for det store opgør har Ancelotti snakket om, hvad forskellen mellem de to gigantklubber egentlig er.

 

(Photo by Thomas Niedermueller/Bundesliga/DFL via Getty Images )

– Med både Neymar og Mbappe er PSG ude efter en form for identitet. I Bayern er det klart. I mange år har identitet været klar, hvilket ikke er tilfældet i PSG, udtalte den italienske manager til medie Le Figaro.

– Paris er allerede så gode som de kan blive: Når du  køber spillere på det prisniveau og det fodboldmæssige niveau, bliver du nødt til at give det tid. Spillerne bliver nødt til at have samme mentalitet som resten af klubben. Det er en kæmpe udfordring, fortsatte manageren.

Ancelotti roste og det hierarki, der er i Bayern München i disse dage. Han mener desuden, at de eneste problemer, der er i klubben kan forekomme på banen.

– Det faktum, at du har to præsidenter, der begge har været spillere, så de forstår fodbold og de helt almindelig hverdags problemer, der opstår i omklædningsrummet, er noget specielt. Han ved, hvordan han han skal håndtere og tackle vanskelige spillere – det er det, der er godt i Bayern.

– München er en flot by, folk respekterer dig, du kan gå i biografen eller på restaurant uden at blive forstyrret, sluttede han af.