Brendan Rodgers blev forrige søndag fyret fra sin trænerpost i Liverpool F.C. Dette har resulteret i, at det de sidste dage er svirret med rygter om, hvem der skal overtage trænerposten i Liverpool F.C.

Rygterne har svirret og spørgsmålet har været på alle fodboldinteresseredes læber. Hvem tager over efter Brendan Rodgers i Liverpool? Kampen om trænersædet har primært stået imellem den forrige Dortmund træner Jurgen Klopp og den Italienske supertræner Carlo Ancelotti. Nu lader det dog til, at sagen er kommet nærmere en afslutning.

Ifølge ESPN udtalte Italienske Carlo Ancelotti  sig på et pressemøde med The Associated Press i går, at han ikke ønsker at vende tilbage som træner i denne sæson.

“Jeg nyder tiden nu, men vil selvfølgelig gerne tilbage og træne. Det er min passion.” “Jeg vil bruge tiden lige nu på at slappe af, men jeg er klar til næste sæson”, udtalte den italienske supertræner til en conference i London.

Ancelotti har efter sin bortgang fra Real Madrid også fået et tilbud fra hans tidligere klub A.C. Milan, men også der afviste italieneren trænerposten.

Med Ancelotti ude af billedet som Liverpools nye træner, er der høj sandsynlighed for at succestræneren Jurgen Klopp overtager efter Brendan Rodgers. Rygterne forlyder da også, at Liverpool vil prøve at lukke en aftale med tyskeren sidst på ugen.