Ander Herrera kom til United fra Athletic Bilbao i håbet om at blive klubbens næste store stjerne. Og det er han så sandelig også blevet!

Han bliver tit kigget lidt ned på og undervurderet. For han gør ikke altid et særligt stort væsen ud af sig. Men alligevel har han i denne sæson groet nogle nosser og spillet sig til en fast plads på holdet.

Det tog den lille spanier nogle sæson at finde sig til rette i Premier League og det nordlige England. I 16/17 sæsonen formåede han at vinde Sir Matt Busby Player of the Year prisen – en pris der de seneste tre år var blevet vundet af David de Gea

Ander Herrera

 

Nu er Mourinho også væk og det har hjulpet den lille midtbanespiller betydeligt. Portugiseren foretræk nemlig at spille Paul Pogba på den defensive midtbane sammen med enten Matic eller McTominay. Derfor var Herrera nederst i hierarkiet.

Nu har Solskjær taget over og det har været godt for Herrera.  I managerens ni Premier League kampe har Herrera startet inde i syv af dem og blevet skiftet ind en gang.

I hans seneste kamp for klubben, hvor han scorede på hovedet over Chelsea, leverede han en god præstation. Når han gør så positivt opmærksom på sig selv, ja, så er han svær at komme uden om.

Derfor er det heller ikke umuligt, at man kunne se den lille gæve midtbanespiller som klubbens kommende anfører. Hvis man ser på statistikker efter kampe for United, hvor Herrera har været  med i, vinder han på samtlige parametre. Han fører på bolderobringer tacklinger og afleveringer.

Og United har i den grad brug for en leder i øjeblikket. Siden Ferguson stoppede og Michael Carrick sidste somme har der ikke rigtig været en lederskikkelsen på holdet.