Manchester Uniteds Ander Herrera indrømmer at han ville elske at spille for Boca Juniors i fremtiden.

Ander Herrera kom til Manchester United i 2014 fra Athletic Bilbao, Herrera fortæller at muligheden for at spille i Argentina ikke lyder helt skidt.

Den 26-årige profil har også indrømmet at han ønsker at komme tilbage til sin første professionelle klub, Real Zaragoza før han bliver gammel. Ander Herreras far Pedro Maria, er teknisk direktør hos Zaragoza og Herrera kunne godt komme tilbage til hjemlandet, når United dagene er ovre.

Ander Herrera i duel med Barcelonas Javier Mascherano. Billedet er tilbage fra Herreras tid hos Zaragoza.(Photo by David Ramos/Getty Images)

Ander Herrera i duel med Barcelonas Javier Mascherano. Billedet er tilbage fra Herreras tid hos Zaragoza.(Photo by David Ramos/Getty Images)

Ander Herrera fortalte dette til Marca: 

“Ja, jeg elsker Boca Juniors, siden min barndom, har min far hentet spillere fra Boca. Hvis jeg en dag for chancen, og kunne spille i Sydamerika vil jeg selvfølgelig gribe chancen. Men nu spiller jeg hos Manchester United, og det er her mit fokus ligger.

Jeg ser mig selv spille for Real Zaragoza igen, men ikke når jeg er alt for gammel til at spille, jeg vil vende tilbage”

Læs også: Tilbud på Goal magasinet