Manchester Uniteds midtbaenspiller Ander Herrera er angiveligt meget opsat på at blive på Old Trafford i fremtiden, selv der den seneste tid har floreret flere rygter om, at han skulle være på vej til sit hjemland Spanien. 

AF KRISTIAN PARIS

Den spanske midtbanespiller har fyldt rigtig meget i medierne på det seneste, hvor han er blevet kædet sammen med et skifte tilbage til Spanien og La Liga. Her er det specielt hovedstadsklubben Atletico Madrid, der har meldt sig i jagten på stjernen fra England.

Den 28-årige spiller har faktisk endnu ikke skrevet under på en langvarig aftale med de røde djævle, eftersom flere medier skriver, at både Barcelona og Atletico  Madrid er interesseret i den karismatiske spiller. De overvåger angiveligt spillerens situation i England meget nøje.

Selvom han faktisk ikke har skrevet under på en langvarig aftale med klubben, har de faktisk valgt at gøre brug af den 1-års forlængelse af kontrakten, der var en del af den kontrakt han skrev under på  han første gang kom til Manchester. Det betyder, at han er på kontrakt i Mourinhos klub indtil sommeren 2019.

(Photo by Matthew Peters/Man Utd via Getty Images)

Ifølge det spanske medie ESPN er der dog allerede en aftale mellem Manchester United og Herrera, der er faldet godt til i det kolde England med sin datter og kæreste, der gør, at han bliver i England indtil efter 2019.

Midtbanespilleren fra Bilbao kom til united i sommeren 2014 for omkring 320 millioner kroner, og har siden da vist sig at være vital i Uniteds spil. Han blev kåret til klubbens spiller i sidste sæson, ligesom han fik prisen som Man of the Match i Europa League finalen som de røde djævle vandt.

Dog har han oplevet konkurrence på midtbanen på det seneste. Ind er kommet Nemanja Matic, og det kan gøre, at den aldrende spanier kan være på vej ud af planerne i Manchester.