Den 22-årige Anderlecht-spiller Leander Dendoncker har i en længere periode været rygtet væk fra Anderlecht. Det forventes nu at han formentlig vil blive solgt, i løbet af det kommende transfervindue.

Af Lasse D. Drescher

Det engelske medie Talksport skriver at der fortsat er stor interesse, i ung Anderlecht-spiller. Den 22-årige belgiske midtbanespiller Leander Dendoncker er efterhånden en eftertragtet herre, hos mange europæiske storklubber.

(Photo by Michael Steele/Getty Images)

De klubber som jagter den velspillende Anderlecht-midtbanespiller, er ifølge mediet Atletico Madrid, Everton, Manchester United og Paris Saint-Germain. Det forventes samtidig at den belgiske midtbanespiller forlader Anderlecht inden så længe.

Manchester United formåede ikke at sikre sig Leander Dendoncker i løbet af sommerens transfervindue. Det meldes dog at José Mourinho har stor interesse i Dendoncker, og derfor forventes det at United fortsætter jagten.

Bliver det en dyr pris klubberne skal betale, for belgieren?

Der meldes ikke om en forventet pris på den 22-årige belgiske midtbanespiller. Det må dog understreges at prisen godt kan stige på belgieren, da det tyder på der er stor interesse i Anderlecht-midtbanespilleren.

Leander Dendoncker befandt sig på Anderlechts ungdomshold i perioden 2009 til 2013. I 2013 formåede Dendoncker så for alvor at slå sit navn fast, på Anderlechts førstehold.

Læs også: Medier: Frank de Boer har fået sparket