Flere og flere medier er begyndt at skrive, at Atletico Madrid-spillere Antoine Griezmann meget vel kunne været på vej til Barcelona. Nogen skriver enddda, at den franske landsholdspiller allerede har indgået en forhåndsaftale med den catalanske storklub, således, at han når transfervinduet til sommer åbner, så skifter han med det samme.

Ifølge det engelske medie Goal.com skulle hovedpersonen selv dog have udtalt sig. Han skulle angiveligt mane alle rygter til jorden og fortsat kræve at hans nuværende tilværelse i Atletico Madrid er den, der bliver sat fokus på.

Griezmann, der tidligere har spillet i Real Sociedad har flere gange været rygtet væk fra den spanske hovedstadsklub. Blandt andet Chelsea, Arsenal og Manchester City fra den engelske  Premier League skulle være interesserede i den 26-årige fodboldspiller, men rygterne er aldrig blevet til mere.

Træner Diego Simeone er ikke bekymret! (Photo by Oscar Gonzalez/NurPhoto via Getty Images)

Atletico Madrid-træner Diego Simeone skal dog ikke være bekymret – han kommer fortsat til at have sin superstjerne på holdet. Griezmann, der både kan spille på kanten og som spydsspids siger:

For at være helt ærlig overfor dig, så læser jeg ikke pressen. Og sådan er det.”

Da Simeone blev bedt om at komme med en kommentar til Griezmann-rygterne sagde han:

“Vi kigger bare fremad mod onsdagens kamp og beskæftiger os ikke med rygter. Rygter er ikke nødvendigvis sande, så spekulationer kan vi ikke bruge til noget. Sådan er det bare.”

“Kampen mod Leganes på onsdag, bliver en svær kamp. De er stærke på dødbolde, står dybt og forsvarer godt. Vi er nødt til at kreere mange chancer og være effektive, når vi er foran mål. Ellers får vi ikke tre point med fra kampen.”

I den seneste tid er Atletico Madrid-mandskabet blevet svækket, idet Yannick Carrasco og Nicolas Gaitan begge skifter til den kinesiske liga, ligesom Augusto Fernandez også har skrevet under med en klub i den bedste kinesiske række.