Atletico Madrids stjernespiller Antoine Griezmann har i en ny dokumentar afsløret, hvor hans fremtid ligger. Der har tidligere været spekulationer om, hvor den franske landsholdspiller ville fortsætte karrieren efter sommerferien. Det er nu kendt. Han kommer fortsat til at trække en Atletico Madrid-trøje over hovedet. Denne beslutning er taget på trods af, at selveste Barcelona lige før VM gik i gang, meldte deres interesse i ham. 

 

Antoine Griezmann har helt sikkert været Atletico Madrid bedste spiller i denne sæson. Han har scoret 29 mål i 48 kampe. Dette var en af de væsentligste årsager til, at hovedstadsklubben blev nummer to i La Liga – og vandt Europa League. Han kom til klubben i 2014 fra Real Sociedad. Og nu ser det altså ud til at, Antoine Griezmann forsat bliver på Vicente Calderon.

For et par uger siden fortalte den 27-årige fodboldspiller dog, at hans fremtid først ville blive afsløret efter VM-slutrunde, men det er altså ikke rigtigt. Det står klart, at han tager endnu en sæson i Atletico Madrid.

Hvad er årsagen?

Hvad er så årsagen til denne beslutning? Det udtaler hovedpersonen sig om. Han siger følgende:

“Fansene, holdet, menneskerne, det er mit hjem. Jeg har besluttet at blive. Vi klarer os godt og vinder trofæer og jeg er overbevist om at der er mere at udrette på dette holde. Vi kan gøre en forskel og købe flere verdensklassespillere.”

“Jeg føler, at der er mere i Atletico Madrid. Mit eventyr her i klubben er ikke slut. Det er jeg overbevist om, så jeg glæder mig til næste sæson, hvor vi forhåbentlig får en bedre sæson end sidste sæson. Vi havde en god sæson sidste sæson, men vi skal hele tiden bestræbe os efter at forbedre vores egne præstationer – og det tror jeg vi kan gøre med den trup vi har lige nu. Det er jeg sikker på. “