Den franske landsholdsspiller Antoine Griezmann er ikke kommet i betragtning til prisen FIFA ‘The Best’-titlen, men insisterer på at være blandt favoritterne til at løbe med Ballon d’Or-trofæet. Det skriver det engelske medie Goal.com i dagens avis.

Griezmann holder fast i, at han er på samme fodboldmæssige niveau som selveste Lionel Messi og Cristiano Ronaldo. Og de har altså hver vundet Ballon d’Or fem gange. Og Griezmann kan ikke blære sig med nogen overhovedet. Men han mener altså, at tiden er inde til at han vinder den i år. Og dermed siger han, at han er på samme level og niveau som de to førnævnte superstjerner. Det er en markant udmelding eftersom Messi og Ronaldo har vundet titlen som verdens bedste fodboldspiller skiftevis de sidste 10 år.

Antoine Griezmann, der hen over sommeren var en vigtig årsag til at det franske landshold vandt VM i Rusland, mener selv, at han har gode chancer for at stå med Ballon d’Or-trofæet, der bliver uddelt senere på året.

Først skal FIFA ‘The Best’-titlen deles ud. Og de tre nominerede er Lionel Messi, Cristiano Ronaldo og Luka Modric. Sidstenævnte har aldrig vundet titlen før eller Ballon d’Or. Men han har en god sæson med Real Madrid og var hovedårsagen til at Kroatien under VM-slutrunden nåede helt til finalen. Blandt andet har Madrid-holdkammerat Sergio Ramos udtalt, at han mener Modric bør vinde titlen.

Men Griezmann er ikke ked af, at han ikke vinder prisen FIFA ‘The Best’. Den bliver nemlig uddelt af en jura. Til forskel for Ballon d’Or, der bestemmes af stemmer fra journalister og anfører fra klubber og lande. Og derfor er den mere prestigefyldt.

Griezmann siger:

“Det er klar, at jeg er en anden spiller end Ronaldo, Neymar og Messi og Mbappe. Jeg en af de bedste. Men kan altid blive bedre. Jeg kommer ikke til at score 50 mål, men jeg vil være bedre og arbejde hårdt for holdet og vinde kampe.”

“Jeg synes, at jeg allerede er hvor Messi og Ronaldo er. Og jeg ved at det er der også andre spillere, der er. “