Af David Paris

Flere medier har skrevet, at Antonio Conte måske ikke selv ønsker at være i Chelsea efter sommerferien – om det er fordi han ikke ville kunne sig selv i øjnene, hvis ikke han får et træfo til klubben – eller om det er af private årsager vides ikke. Men både Goal.com og The Telegraph har bragt nyheden. Nu maner hovedpersonen selv dog alle rygterne om et skifte væk fra London-klubben, til jorden.

Conte er altid utrolig aktiv på sidelinjen, når hans hold er i aktion. (Photo by Kieran Galvin/NurPhoto via Getty Images)

Den tidligere italienske landstræner og Juventus-manager forsikrer nemlig fansene om, at han ikke frivilligt forlader klubben før sit kontraktudløb i sommeren 2019. Han fik det engelske mesterskab til Stamford Bridge i sidste sæson og derfor er mange af fansene og spillerne begejstrede for den karakteristiske træner, der i sidste var blandt de første træneren til at praktisere 3-4-3-systemet med succes.

I øjeblikket kører det dog ikke på skinner – hans mandskab ligger nummer tre i Premier League med 16 point op til førerholdet, Manchester City.

Da han blev konfronteret med at trænerne Luis Enrique og Massimiliano Allegri måske skulle overtage hans job hos The Blues, som Chelsea også kaldes, svarede han:

“Alt er muligt, men jeg er fuldt ud dedikeret til Chelsea. Jeg er glad og arbejder hver dag hårdt for at forbedre os alle sammen. Jeg er glad for denne sæson og sidste sæson og jeg tror på klubben. Nej jeg ikke til at forlade klubben før tid. Jeg har et år, og lidt mere, tilbage af min kontrakt, men alt er dog stadig muligt i fodbold, det er helt sikkert. 

“Fodboldtræneres job er svære og det kan være svært at vide sig sikker på noget – én ting er dog sikkert og det er, at jeg ikke forlader Chelsea frivilligt før min kontrakt udløber.”