Den tyske forsvarsspiller Antonio Rudiger har nu været i London-klubben siden sommeren 2017 og han er begyndt at falde rigtig godt til. I slutningen af sidste sæson erobrede han en fast plads i startopstillingen, da træner Antonie Conte var manden i den varmesæde. Manden hedder nu Maurizio Sarri. Og det er endnu bedre for Rudiger, der fortæller, at han til hver en tid foretrækker Sarri frem for Conte.

Han fortæller, at han vidste hvad han kunne forvente at Sarri, da han i sommerens transfervindue blev præsenteret som ny træner for Chelsea. Og hans forventninger er blevet opfyldt. Ifølge det engelske medie Goal.com, så mener Rudiger, at det er meget sjovere og mere lærerigt at arbejde med Sarri. Og hans måde at spille fodbold på – end det var under Conte.

Og Antonio Rudiger og hans holdkammerater har da også fået en perfekt start på sæsonen. Fire kampe og fire sejre er det blevet til og Rudiger har været en væsentlig årsag til succes. Og det er gået bedre end han forventede, da han sidste sommer skiftede fra AS Roma i den italienske Serie A.

Hovedpersonen udtaler sig

Antonio Rudiger siger: “Jeg spillede for Roma i Italien, så jeg kendte til Sarri, hans spillestil og sin måde at træne sine spillere på. Og det var noget jeg så beundringsfuldt til på. Napoli var heldige at have ham som træner. Han vil have os til at presse højt. Det er nok den største forskel. Det gjorde vi ikke før sommeren. Vi stod tilbage og ventede.”

“Nu er det anderledes. Vi skaber mange chancer og det er rigtig godt for mig. Det er underholdende fodbold. Han vil have forsvarsspillerne, mig, til at spille bolden op i fødderne med korte små afleveringer. Det kan jeg lide. Jeg har vist indtil videre at det er en god spillestil for mig. Og jeg vil jeg blive ved med.”