Arsenals kontrakt rebel kan angiveligt gå med til at forlænge sin kontrakt med The Gunners – men på én betingelse. Og den er ikke hel normal. 

AF KRISTIAN PARIS

Det er nemlig et ret useriøst krav som den  tyske landsholdsspiller stiller til klubben fra London. I følge den britiske avis the Sun vil den offensive spiller have et nyt trøjenummer, når den nye sæson begynder efter sommerferien.

Özil har lige nu kun otte måneder tilbage af sin kontrakt med The Gunners. De to klubber har tidligere været i forhandlinger, men de brød sammen, fordi klubben ikke kunne leve op til tyskerens lønkrav.

(Photo by Stuart MacFarlane/Arsenal FC via Getty Images)

Det betyder, at han er godt på vej til at blive en spiller uden kontrakt til sommer, og i teorien kan han forhandle med en klub om en forhåndskontrakt allerede fra 1. januar 2018.

Lige nu ser det dog ikke ud til, at Özil har særlig meget interesse fra særlig mange andre klubber i Europa – meget ulig hans holdkammerat, Alexis Sanchez – det er i sær han høje lønkrav, der skræmmer klubberne væk.

Men nu skriver den britiske avis dog, at den tyske VM-vinder kunne forlænge med London klubben, hvis han altså får trøjen med nummer 10 på ryggen til næste sæson.

Ôzil mener angiveligt, at nummer 10 vil kunne forbedre hans eget brand. Nummeret bar han nemlig også i Real Madrid inden han fik tildelt nummer 23. Siden 2013 har han dog båret nummer 11 på ryggen for Arsenal, og på landsholdet har han haft nummer 8 på ryggen.

 

Men lige nu tilhører Arsenals trøje nummer 10, deres egen avls midtbanespiller Jack Wilshere, men hans tid i London er nok også snart ovre. Den 25-årige midtbanespiller har kun optrådt for klubben i Europa League i denne sæson, og hans kontrakt løber også ud til sommer. Han har kun fået to kampe i Premier League, og det er som indskifter.