Den nu arbejdsløse franske træner, Arsene Wenger, tror, at han vender tilbage i trænerrollen til januar. Han føler sig igen klar til at vende tilbage til fodboldens verden – og afslører, at han har fået flere forespørgsler fra hele verden.

MANCHESTER, ENGLAND – DECEMBER 18: Arsene Wenger the head coach / manager of Arsenal during the Premier League match between Manchester City and Arsenal at Etihad Stadium on December 18, 2016 in Manchester, England. (Photo by James Baylis – AMA/Getty Images)

Arsene Wenger kan måske snart atter ses som træner i en fodboldklub. Franskmanden forlod denne sommer Arsenal efter 22 år i spidsen for London-klubben som træner.

Ifølge franskmanden selv er der stor interesse for ham som træner, og han fortæller endvidere til Sky Sports, at der har været flere forespørgsler. Og de er ikke kun fra Europa, men hele verden.

– Gennem mine 22 år som træner for Arsenal har jeg tillært mig erfaring på mange forskellige niveauer. Der er forespørgsler fra hele verden, fortæller franskmanden til det pålidelige, engelske medie, Sky Sports.

Wenger er ikke afvisende over for at vende tilbage til Japan, hvor hans trænerkarriere fik et gennembrud, før han overtog rollen som træner for Arsenal.

– Jeg tror, jeg starter op igen den 1. januar, uddyber franskmanden.

– Jeg føler mig klar til at starte op igen. Men jeg ved ikke, hvor det bliver henne endnu, afslutter den sympatiske, nu tidligere Arsenal-træner.

Foruden japanske Nagoya Grampus Eight, har Wenger også stået i spidsen for franske Monaco og Nancy.