Repræsentanter fra Mauro Icardi er begyndt at forhandle med argentinerens klub Inter om en ny kontrakt til angriberen. 

Icardi lavede i sidste sæson hele 29 mål for den italienske klub. Det betød, at de nu igen fra næste sæson af er en del af the Champions League. Det er første gang siden 11/12 sæsonen. Det betød også, at han blev delt topscorer med Ciro Immobile.

Tidligere denne måned var der rygter om, at klubber som Chelsea, Juventus og Real Madrid var interesseret i spilleren. Nu, hvor Madrid har solgt Cristiano Ronaldo kan Icardi meget vel være en ny stjerne i La Liga. Han er nemlig kun 25 år gammel.

(Photo by Claudio Villa – Inter/Inter via Getty Images)

Calcio Mercato hævder, at Inter vil prøve at afvise ethvert bud i den sammenhæng. Det vil de gøre ved at få Icardi til at skrive under på en ny kontrakt med klubben. I den vil de naturligvis forhøje hans løn, men mere afgørende, også forhøje hans frikøbsklausul.

Lige nu indebærer hans nuværende kontrakt en frikøbsklausul på 600 millioner kroner. Det forventes dog, at den bliver betydeligt forhøjet i den nye kontrakt.

Den nye kontrakt skal ikke blot afholde bejlerne. Den skal også være en præmie for en så god sæson og så gode præstationer Icardi leverede på San Siro før sommerferien. Den kommer formentlig til at blinde Icardi til Milano klubben indtil 2023.

Selvom han blev delt topscorer i Serie A, var han ikke med til VM for Argentina denne sommer. Det var en meget kritisere beslutning af landstræner Jorge Sampaoli.

Med Sampaoli, der nu er fyret kan det være Icardi får lidt mere spilletid på landsholdet. Han har kun lavet fire mål for nationen i alt. Han fik sin debut i 2013 lige efter han skiftede til Inter.