PSG bekræfter, at de har solgt en af deres spillere til en af de største italienske klubber i Serie A. Prisen går på omkring 200 millioner kroner. Læs, hvem det drejer sig om her. 

De franske giganter fra hovedstaden PSG slår fast, at de har solgt deres argentinske offensiv spiller Javier Pastore til AS Roma forud for næste sæson. Den 29-årige spiller kommer til at bære nummer 27 på ryggen og koster klubben omkring 200 millioner kroner. Han skriver under på en fem-årig kontrakt.

“AS Roma er henrykte over at bekræfte, at de har hentet den offensive angrebsspiller Javier Pastore på en permanent aftale. ” annoncerede italienerne på deres officielle hjemmeside.

/RAPHAELPIERRE_082207/Credit:PIERRE RAPHAEL/SIPA/1603070839

Pastore er 29 år gammel og skifter væk fra PSG for en sum på omkring 200 millioner kroner. Den argentinske landsholdsspiller skriver under på en femårig kontrakt med klubben. Den løber indtil 30. juni 2023.

Har tidligere været i Italien

Spilleren har tilbragt to år hos Palermo inden han skiftede til PSG tilbage i 2011. Siden da har han gjort det fremragende for franskmændende.

” Jeg er meget glad for at være her i Roma. Det er dejligt, at være tilbage i Italien og i sær hos sådan en stor klub som Roma. Jeg håber, at jeg kan gengælde den tillid der er blevet vist mig – og ikke mindst samme entusiasme som Romas fans har vist mig allerede. Det er jeg meget beæret over.”

Roma sluttede som nummer fire i den bedste italienske række. De sluttede med 77 point i 38 kampe, hvoraf de 23 var vundne. De har hele 28 point op til de italienske mestre for femte år i træk, Juventus, der har hele 95 point. De er derfor meget tæt på de magiske 100 point i en sæson.

Der var hele 5 point ned til femtepladsen fra Inter Milan, der sammen med Napoli udgør Serie A øverst top fem.