Den 26-årige Arsenal-angriber Danny Welbeck rygtes væk, fra den engelske storklub. Angriberen rygtes ifølge medie, mod Premier League-konkurrenten Everton.

Af Lasse D. Drescher

Det italienske medie Tuttomercato skriver at Premier League-klubben Everton har interesse, i at hente en forstærkning til angrebet. Mediet skriver samtidig at angriberen som rygtes mod Everton, findes hos Arsenal.

(Photo by Stuart MacFarlane/Arsenal FC via Getty Images)

Det er den 26-årige engelske angriber Danny Welbeck, som rygtes mod Everton. Arsenal-angriberen har i 71 kampe formået at lave 18 scoringer. Welbeck har tidligere optrådt hos Manchester United, dog uden den store succes.

Mediet skriver samtidig at Danny Welbeck skulle have afsløret, at han godt kan lide måden Ronald Koeman gør tingene på. Everton-træneren Ronald Koeman har vinket farvel til nogle offensive spillere, i dette transfervindue.

Spillerne Arouane Koné og Oumar Niasse bliver begge rygtet kræftigt væk fra den engelske storklub. Derfor rygtes der også nye forstærkninger mod Everton, selvom det allerede er blevet til omkring otte nye spillere.

Everton har fået hentet Manchester United-legenden Wayne Rooney til klubben, og det har allerede vist sig som en god ting. Ikke nok med at Wayne Rooney formåede at score Evertons eneste mål, i deres første Premier League-kamp mod Stoke City.

En stor skikkelse hos Everton

Wayne Rooney er også bare en kæmpe skikkelse, og han fik sit gennembrud hos Everton. Derfor er det ikke bare specielt for Rooney at være tilbage, men også for mange af fansene som også befandt sig på stadion da Rooney slog igennem.

Læs også: Sådan kan du minimere din risiko, når du oddser på fodbold