Cheftræner for Arsenal, Unai Emery, har hentydet, at han i den kommende uge kommer til at give debut til nyindkøbet fra i sommers. 

Bernd Leno har siden ankomsten til London fra den tyske Bundesliga ikke spillet en eneste kamp i Arsenal trøjen. Det kan der dog laves om på. I denne uge møder Premier League mandskabet nemlig FC Vorskla i den første kamp i denne sæsons Europa League.

Emery har udtalt sig til Football.London. I interviewet indrømmer han, at planen for tyskeren, der kom til Arsenal fra Bayer Leverkusen i sommers for 200 millioner, er at han skal have debut i Europa League kampen.

Indtil videre er det nemlig veteranen Petr Cech, der har vogtet buret for Arsenal i Premier League indtil videre i denne sæson. ​

Bernd Leno

. (Photo by Alex Grimm/Bongarts/Getty Images)

Cech har fejlet

Den tidligere Chelsea keeper har virkelig sat den franske managers tillid på prøve. Tjekken har ikke imponeret med fødderne, hvorfor det måske nu er Lenos tur til at shine i Arsenal.

Cech var lige ved at lade bolden løbe ind i eget mål mod Manchester City. Samtidig gav hans fald også muligheden for Harry Arter fra Cardiff til at score. Og det er bestemt ikke noget, der falder i god jord hos den franske manager.

“Lige nu tænker jeg på, hvem der kan præstere bedst på torsdag. Alle turneringer som Arsenal deltager i, har betydning for mig. Jeg har respekt for alle kampe og vi, gøre mit bedste i dem. Normalt vil jeg bruge en anden keeper for sådan en kamp, der venter os på torsdag, men lige nu kigger jeg på, hvem der kan levere den bedste præstation. ” slog Arsenal chefen fast.

I truppen er der update på skader: Aaron Ramsey er pt.  den eneste, der ikke kan deltage i det, der forventes at blive en let kamp .