Arsenals manager Unai Emery har antydet, at klubben formentlig er færdige med at handle på transfermarkedet denne sommer.

London klubben har indtil videre denne sommer hentet hele fem nye spillere. Det er til positioner på næsten hele banen. Det kan dog være, at klubben henter flere, hvis der kommer et tilbud, der er for godt til at afslå.

The Gunners har indtil videre hentet Stephan Lichtsteiner, Bernd Leno, Sokratis Papastathopoulos, Lucas Torreira og Matteo Guendouzi  ind i truppen. De har haft travlt efter de også denne sommer har opsagt samarbejdet med manager Arsene Wenger. En mand, der har været i klubben i over 20 år. I stedet har de hentet den tidligere PSG manager Unai Emery ind. Det er også ham, der har stået for de fleste af førnævnte handler. 

 (Photo by Laurence Griffiths/Getty Images)

Emery tilfreds

“Klubben har gjort det godt og jeg er meget glad og tilfreds.” udtalte Emery til pressen og Arsenal.com.

“Vi har hentet spillere, som vi havde brug for. Kun hvis en spiller er for stor en mulighed til at gå glip af, vil vi gøre flere handler denne sommer. “slog han også fast.

Det største fokus for Emery er dog lige nu, at finde ud, hvilke unge spillere, der skal udlejes og hvilke der skal blive i klubben. Her referer han nok til spillere som David Ospina og Lucas Perez.

“Lige nu mener jeg, at truppen er komplet og fuldendt. Vi vil kun hente spillere, hvis vi bliver det  tilbudt og det er for godt til at være sandt. Ellers hører I ikke mere fra os de næse par måneder.” slog han grinende fast.

Senest er klubben blevet sat i forbindelse med spilleren  Steven N’Zonzi. Emery slår dog fast, at de ikke vil hente ham… endnu…Nu er det kun tiden det kommer an på – og naturligvis også pengene.