Igennem de sidste to år har der konstant været usikkerhed om hvorvidt Arsenals manager, Arsene Wenger, skulle fortsætte i klubben i de kommende år. 

AF KRISTIAN PARIS

På samme måde har der den seneste tid også hersket en vis usikkerhed i Arsenals by -rivaler fra Chelsea, der efter en skuffende sæson er begyndt at se sig om efter en afløser for Antonio Conte selvom han vandt Premier League i sidste sæson for sjette gang i klubbens korte historie.

Længe har the Blues haft øjne for at hente den tidligere Barcelona mand, Luis Enrique, der siden sit job hos catalanierne har været arbejdsløs. Men hvis de ønsker at hen spanieren til den engelske hovedstad får de kamp til stregen fra Arsenal, der også meget gerne vil ham se ham i klubben i stedet for Wenger til sommer. Det skriver den britiske avis the Daily Star.

(Photo by David Ramos/Getty Images)

Enrique har som sagt været uden et job siden hans tre sæsoner hos Barcelona. Og derfor skriver samme medie, at han er meget ivrig efter at komme tilbage på trænerbænken snarest muligt – måske allerede til sommer forud for den nye sæson.

Om han bliver Chelsea eller Arsenal manager er svært at sige, men lige nu afhænger Wengers fremtid formentlig meget af, om han får succes i Europa League, vinder den og på måde kvalificerer sig til Champions League. Fuldstændig på samme måde som Manchester United gjorde det i sidste sæson.

Conte er dog også på vej ud af døren i London, hvor de franske giganter fra Paris Saint Germain har øjnet en mulighed for at erstatte Unai Emery, der længe har været i konflikt med ledelsen og selveste Neymar.

Uanset om det er the Gunners eller the Blues eller en helt tredje klub, der løber af med Enriques underskrift har han formentlig mange at vælge i mellem. Han har nemlig meget erfaring i CL og det er meget eftertragtet i disse stunder blandt managere.