Nu er der kommet endnu en storklub med i kapløbet om at hente den noget udskældte Arsenal angriber Olivier Giroud, hvis plads kan være i fare, eftersom London klubben netop har hentet Alexandre Lacazette – af hans landsmænd. 

AF KRISTIAN PARIS

For det forlyder nemlig, at den tyske storklub Borudssia Dortmund også er interesseret i den store angriber, der længe har været rygtet væk fra London, og som i sær kan være på vej væk, efter ankomsten af franskmandens landsmand Alexandre Lacazette.

 

Bundesliga giganter har meldt sig i kampen om angriberen, der allerede nu nyder interesse fra
klubber som Everton, Marseille, AC Milan og West Ham United.
Den 30-årige spiller er ifølge Daily Mirror klar på hvad som helst, de hævder blot, at spilleren vil
væk fra Wenger og resten og the Gunners.

Ifølge en anden britisk avis, Sky Sports, har franskmanden allerede indrømmet, at hans tid på Emirates formentlig kan være forbi her til sommer, og at han ikke vil spille med i den nye sæson. Derfor er det højst sansynligt, at en bud krig i mellem de fem klubber vil opstå for at få spillerens underskrift.

Arsenal v Chelsea - The Emirates FA Cup Final

Og Dortmund er måske de største bejlere til den 30-årige angriber. De ser nemlig ud til at miste deres frontangriber, Pierre-Emerick Aubameyang, til London klubben Chelsea, efter deres hovedmål, Romelu Lukaku blev snuppet for næsen af dem af Man Utd.

Men ifølge Peter Bosz vil en transfer af landsholdsspilleren koste hele 550 millioner, og det er tvivlsomt og Abramovich og co. vil betale så meget for en angriber. Men det er trods alt, den transfer, der kan starte et nyt kapitel for Giroud.

For den franske landsholdsspiller er virkelig desperat efter førsteholdsfodbold. For selv i sidste sæson havde spilleren problemer med værd runde at komme på holdkortet. Wenger foretrak den noget hurtigere og mere målfarlige Alexis Sanchez på toppen fremfor Giroud.

Det er nemlig således, at der allerede næste sommer er VM i Rusland, og den slutrunde vil spilleren hellere end gerne med til – men det kræver altså førsteholdsfodbold hele næste sæson.

Til the Gunners eget TV-station har den tidligere Montpellier spiller udtalt, at han selv synes, at hans fremtid er noget usikker i denne tid, forud for klubben opstarts sæson til Sydney i Australien.

“Helt ærligt så ved jeg det ikke. I dette øjeblik er jeg stadig Arsenal spiller og derfor vil jeg prøve at forholde mig så professionelt til det som overhovedet muligt, og forberede mig så godt som jeg nu kan til næste sæson.” 

“Selvfølgelig vil der være mere konkurrence som det forholder sig lige nu – meget mere end sidste sæson – men det altid bedre for en angriber at føle presset og blive åndet i nakken. ”