Arsenal har den sidste tid været genstand for mange rygter og skøre spekulationer. Både omkring Arsene Wengers fremtid, men også omkring deres to offensivstjerne: Alexis Sanchez og ikke mindst Mesut Özil. 

AF KRISTIAN PARIS 

Arsenal ser ud til at  have fundet en erstatning for deres tyske landsholdsspiller Mesut Özil.
Klubben jagter i øjeblikket Barcelonas stjerne Arda Turan og er angiveligt interesseret i at skrive kontrakt med spillere hurtigst muligt. En spiller, der er tiltænkt den rolle som den offensiv midtbanespilelr Mesut Özil har lige nu i klubben.

Det tyrkiske medie CNN Turk, slår fast, at Arsenal har accepteret en aftale med den tyrkiske landsholdsspiller for omkring 200 millioner danske kroner, eftersom han ikke helt har formået at leve op til forventninger i den catalonske storklub.

 

FBL-EUR-C1-BARCELONA-MOENCHENGLADBACH

Arsenal ser, ifølge samme medie, Turan som den ideelle efterfølger til Mesut Özil, hvis kontrakt udløber i 2018  –  til sommer. Özil ser heller ikke lige nu ud til at få forlænget sin kontrakt emd London klubben, og de vil derfor være ivrige efter at få en vis sum penge for ham til sommer, når transfervinudet igen åbner.

Turan har kun startet inde i 11 kampe i denne sæson for spanierne. Det sker efter Luis Enrique bestemt ikke har været tilfreds med kantens præstationer, hvorfor Turan også allerede nu kigger efter andre muligheder, selvom der altså er hele tre år tilbage af hans kontrakt.

Middlesbrough v Arsenal - Premier League

Det rygtes faktisk, at Turan er mere end tilfreds med rygterne om et forestående skifte til England og Nordlondon, og at han vil afslå et hvert anden tilbud for at komme til Premier League.

Den tidligere Atletico Madrid-spiller gjorde sin debut for Barca tilbage i januar 2016 – selvom han altså kom til klubben i sommeren ’15.

Selvom den 30-årige spiller kun har startet inde i 11 kampe i sæsonen har han alligevel formået at lave hele 13 mål i alle turneringer.