Wenger har et ry for at være god til at spotte ungt talentfuldt kød, købe det og gøre det til succesfulde Arsenal spillere. Han har også en vane for at de spillere ofte er fra hans eget hjemland, Frankrig. 

AF KRISTIAN PARIS 

Og det er også tilfældet nu. Arsenal er angiveligt meget tæt på at hente fransk angriber i Olympique Lyon – tættere på end nogensinde før.

Og nu kan vi ikke holde spændingen mere. Der er nemlig tale om den 26-årige angriber Alxeandre Lacazette, der i den forgangne sæson har imponeret alt og alle.

En artikel i the Telegraph hævder, at Ligue 1 klubben er meget tæt på at lave en aftale med klubben fra nord London. Angiveligt lyder transferen på hele 500 millioner danske kroner – en halv milliard – inklusiv individuelle bonusser for angriberen.

 

FBL-FRA-LIGUE1-LYON-NICE

Efter den tredje sæson i streg, hvor angriberen har scoret plus tyve mål, er Lacazette angiveligt klar til at forlade Lyon for at finde udfordringer andre steder. Og det andet sted er meget tæt på at blive Wengers Arsenal, der bestemt har manglet offensive kvaliteter udover Alexis Sanchez.

Franskmanden har haft en imponerende sæson sidste år, hvor han scorede 42 mål i alle turneringer, lavet 46 chancer i ligaen og 78 % præcision i sine pasninger.

FBL-FRA-LIGUE1-LYON-NICE

På trods af rygter, der har kædet spilleren sammen med Atletico Madrid, hvis altså deres største stjerne, Antoine Griezmann, skulle forlade klubben til fordel for Man Utd. Men nu fører Wenger og co. i følge the telegraph kampen.

Men alligevel er der to problemer for en kommende handel mellem de to parter. 1) The Gunners spiller for første gang i 20 år IKKE  Champions League næste sæson og det kan være et personligt problem for Lacazette. 2) Lyon ønsker bestemt ikke at sælge deres topscorer over de sidste tre sæsoner.

FBL-FRA-LIGUE1-LYON-NICE