Arsenal har angiveligt fået muligheden for at hente en af Barcelonas offensivprofiler forud for næste sæson. 

AF KRISTIAN PARIS

London klubben vil eftersigende prøve at lokke Rafinha væk fra Camp Nou det næste stykke tid. Det skriver Sky Sports, der også hævder, at klubben selv er blevet spurgt om de er interesseret i at byde på spilleren.

Dog er intet officielt blevet sagt de to klubber imellem.

Kilder tæt på klubben har dog fortalt det britiske medie, at Barcelona vil indvillige i at sælge Rafinha for omkring 270 millioner danske kroner – dette er blot rygter, eftersom klubben præsident Josep Maria Bartomeu forklarer, at spilleren på ingen måde er til salg.

Rygterne kommer efter, Rafinha er begyndt at køre død i blot at sidde på bænken og vente på sin førsteholdschance. Dog er det usikkert om den 24-årige spillere allerede vil væk nu, eller han vil forsøge at imponerende den catalonske storklubs nye manager, Ernesto Valverde, der er blevet ansat forud for den næste sæson.

Det har selvfølgelig medført rygter, og den klub, der er mest opsat på at hente spilleren er angiveligt Arsenal.

Faktisk slår the Sun fast, at Wenger og co. så sent som i juni bød 240 millioner kroner på spilleren.

.(Photo by Urbanandsport/NurPhoto via Getty Images)

 

Rafinha selv er et klassisk eksempel på den catalonske storklubs egen talentudvikling, eftersom han er gået direkte fra akademiet La Masia til førsteholdstruppen. Han har siden han brød igennem på A-holdet spillet 78 gange for klubben i ligaen.

Sidste sæson blev det dog kun til 28 kampe i alle turneringer, hvoraf 16 af dem var fra start. Rafinha har sidste sæson døjet med en del skader.