Arsenal kunne meget vel være den nye station på midtbanespillerens Marouane Fellainis rejse. Manchester United-spilleren skulle ifølge flere medier være opsat på at kunne trække en rød The Gunners-trøje over hovedet i næste sæson. Han føler nemlig, at han er blevet dårligt behandlet i den røde del af Manchester.

En historie, som Goal.com, bragte for omkring en måned siden fortalte, at den belgiske landsholdspiller har utilfreds med at klubben ikke for et år siden, havde villet snakke om en kontraktforlængelse. Nu udløber hans kontrakt til sommer, og de har stadig ikke vist interesse for ham.

Det tager han nu konsekvensen af og skifter væk fra Old Trafford. Det skriver det engelske medie The Telegraph i hvert fald i dagens avis.

Photo by Clive Brunskill/Getty Images)

Den nye Arsenal-træner Unai Emery har været tæt på at hente Fellaini, også da han selv var chef i PSG, og det er måske netop grunden til, at den tidligere Everton-midtbanespiller vil til Arsenal. Der er en træner, der tror og værdsætter ham.

30-årige Fellaini kan se frem til en årlig løn på 700.000 danske kroner i Arsenal, men klubber som AC Milan og Borussia Dortmund har også meldt deres interesse i ham. Og måske de kan tilføre et økonomisk incitament, der kan få Fellaini til at tvivle på sin fremtid i Arsenal, der heller ikke i denne sæson formåede at kvalificere sig til Champions League. For andet år i træk.

VM skal overståes – venter der er en kontrakt til ham bagefter?

Fellaini har ikke haft den bedste sæson i år. Han er kun startet inde i 15 kampe i Premier League. Han har været meget henvis til bænken. Et godt VM for ham med Belgien kan dog ændre på det. Måske der er nogle større klubber, der vil have ham efter slutrunden. Måske er det også derfor at Manchester United har ventet med at forlænge.