Torino-stjernen Andrea Belotti rygtes væk fra Serie A-klubben. Premier League-klubben Arsenal skulle have stor interesse i at sikre sig den velspillende angriber.

Af Lasse D. Drescher

Det engelske medie Metro skriver, at der er en Premier League-storklub som er på jagt efter velspillende Serie A-angriber. Der er tale om Torino-stjernen Andrea Belotti, som virkelig viser hvad han kan i denne sæson.

(Photo by Nicolò Campo/LightRocket via Getty Images)

Metro skriver at det er Premier League-storklubben Arsenal, som har planer om at sikre sig den målfarlige italienske angriber. Arsenal har i en længere periode været på jagt efter den rigtige angriber. Ifølge Metro kan Belotti være den rigtige mand, til at udføre opgaven.

Den 23-årige angriber har i den nuværende sæson scoret 22 Serie A-mål i løbet af 29 Serie A-kampe. Belotti er på nuværende tidspunkt den mest scorende spiller i Serie A, i den nuværende sæson.

Det bliver en dyr fornøjelse at sikre sig Torino-stjernen

Den unge italienske angriber forventes at koste rigtig mange penge, at hente væk fra Serie A-klubben. Torino-stjernen Andrea Belotti har en frikøbsklausul på omkring 745.000.000 kroner, ifølge Metro. Derfor er der ingen tvivl om, at den unge italiener kommer til at blive meget dyr, at hente væk fra Torino.

Læs også: Liverpool vil endnu engang på rov hos Southampton