Redlondon skriver at Arsene Wenger og Arsenal måske kunne overraske alt og alle, og hente en dyr spiller til klubben, på transfer deadline-day.

Af Lasse D. Drescher

Mediet Redlondon skriver at Real Madrid-stjernen Karim Benzema rygtes til Emirates, og Arsenal-træneren Arsene Wenger fortæller, hvorfor han tror at rygterne om den franske angrebs-stjerne bliver til en realitet, og hvorfor der kunne være mulighed for at skiftet kunne ske.

(Photo by VI Images via Getty Images)

Karim Benzema har før været sat i forbindelse med et skifte til The Gunners, og overgangssummen på den franske angriber ligger ifølge Redlondon på omkring 445.000.000 kroner.

Arsene Wenger udtaler følgende til Diario Gol:

“Der er lidt støj omkring at han kunne forlade Real Madrid, og så tror jeg at rygterne bliver skabt fordi han er franskmand. Men der er egentlig ikke nogen grund til at vi skulle købe ham, vi har ikke brug for flere, vores trup er stor og stærk. Kigger man på tallene og statistikkerne, så vil jeg selv sige at vi står godt.”

Selvom Arsene Wenger har udtalt det førnævnte, så tror flere medier stadig på at Wenger og Arsenal kunne overraske alt og alle, og muligvis hente Karim Benzema til Emirates i løbet af transfer deadline-day.

Læs også: Anderlecht-talent jagtes af to europæiske storklubber