Arsenal har i mange år haft en fast målmand og det har været polske Szczesny. Han har siden han kom til klubben i 2009 været førstevalg i de londonske stænger, men i 2015 blev han udlejet til italienske Roma til fordel for Petr Cech og David Ospina. 

AF KRISTIAN PARIS 

Det italienske medie || Mattino hævder angiveligt at Arsenals keeper Wojciech Szczesny har accepteret en permanent aftale med Napoli her til sommer.

Den polske stopper har dog tilbragt de sidste to sæsoner i målet i hovedstadsklubben Roma, hvor han har ageret først førstevalg og imponeret stort. Det er ser nu ud til, at han vil tilbringe endnu mere tid i det sydeuropæiske støvleland.

 

FBL-ITA-SERIEA-CHIEVO-ROMA

Napolis nuværende førstevalg mellem stængerne hedder Pepe Reina og han er også tidligere Premier League keeper. Hans tid er ifølge samme medie ved at være ovre i Italien, eftersom det ikke er lykkedes spanieren at overbevise klubbens  Aurelio De Laurentiis om at blive i klubben.

Men spanieren har stadig et år tilbage af sin kontrakt med klubben – alligevel står han til at forlade klubben til sommer, når transfervinduet åbner igen. Samme medie slår samtidig fast, at den polske keeper stadig har et år tilbage af sin kontrakt med de netop nyvundne FA Cup vindere.

Men der kan blive kamp om keeperen. Serie A klubben AC Milan ser også ud til at melde sig i jagten om polakken,  hvis deres nuværende superstjerne Gianluigi Donnarumma skulle forlade klubben denne sommer.

Det unge talent er eftertragtet over det meste af Europa og flere storklubber som Manchester United og Real Madrid er ude efter italieneren.

Ifølge et andet italiensk medie har Milan stillet Donnarumma et ultimatum: underskriv en ny aftale i slutningen af Juni eller forlad klubben nu. Hvis det sidste sker, er Szczesny angiveligt deres bedste bud på en afløser.