Ansættelsen af Unai Emery har skabt en del optimisme hos Arsenal. Som Wengers efterfølger, er spanieren ikke kommet på nogen nem opgave, men det syder og bobler af håb i London-klubben i disse dage. Ind er hentet fem spillere, heriblandt Lucas Torreira som kom til fra Sampdoria. Han er stødt til truppen i forberedelserne forud for den nye Premier League-sæson.

(GERMANY OUT) 07.03.1973Sportler, Fussball Großbritannien (Arsenal London)Uefa-Pokal, Viertelfinale, Rückspiel: Werder Bremen – Arsenal London 2:4- der dreifache Torschütze jubelt (Photo by contrast/Ralf Pollack/ullstein bild via Getty Images)

Og der er særligt to spillere, man bør lægge mærke til i den nye sæson. Det mener en af klubbens legender, Ray Parlour. Han glæder sig til at se Pierre-Emerick Aubameyang og Lucas Torreira i aktion.

– Jeg er ret spændt på at se Aubameyang. Det er hans første hele sæson hos os, fortæller Parlour i en snak med mediet Boothype.

– Han viste sidste år, at han godt kan blive en farlig angriber. Han skal konkurrere med spillere som Salah og Harry Kane om den gyldne støvle.

– Torreira ligner en livlig spiller. Han er den type spiller, man skal have på en midtbane – god energi og mobil.

Parlour mener, at Emery presser spillerne noget hårdere til træning, end Wenger gjorde.

– Jeg tror, at alle er ret spændte på den sæson, der ligger forude, tilføjer den tidligere Arsenal-midtbanemand.

Arsenals fans skal se deres helte i Premier League for første gang den 12. august. Her venter Manchester City hjemme på Emirates.