Organisationen i Arsenal er i krise. Manager Arsene Wenger er nødt til at forlade klubben, mener tidligere Arsenal-stjerne og nuværende legende, Ian Wright.

LONDON, ENGLAND – AUGUST 11: Danny Welbeck (2nd L #23 ) of Arsenal celebrates with teammates after scoring his team’ssecond goal during the Premier League match between Arsenal and Leicester City at the Emirates Stadium on August 11, 2017 in London, England. (Photo by Michael Regan/Getty Images)

I weekenden ramlede det helt og aldeles for Arsenal, da man stødte ind i Liverpool, hvor det blev til et 4-0 nederlag på Anfield. I sæsonens første tre kampe er det da også kun blevet til tre point.

Derfor er det selvsagt haglet ned med kritik i så stor en klub som Arsenal, og den kritik har den franske træner i klubben, Arsene Wenger, måttet stå model til.

Den tidligere Arsenal-stjerne, der i løbet af sin karriere i klubben, også nåede at nette 128 gange for The Gunners mener, at Arsene Wenger skal fyres, for at kunne rette op på den synkende skude.

I et radiointerview med BBC Radio 5 udtaler Wright således.

-Det er et stort mareridt. Hvorfor kan vi ikke få spillere til at spille for os? Det er Wengers skyld.

-Vi er tre kampe inde og er i krise nu. Det hele falder tilbage på træneren. Om jeg synes, han bør forlade klubben? Ja, fordi han ikke længere kan motivere spillerne, tror jeg. Det er for hans eget bedste, siger Ian Wright.

Tilbage i maj måned forlængede Arsene Wenger kontrakten med to år, selvom der i løbet af foråret var mange protester imod netop Wenger.

I sidste sæson lykkedes det også Arsenal at ende uden for top-4 for første gang siden 1996, og det sætter om nogen også spørgsmål ved franskmandens nuværende kvaliteter.