Arsenal-legenden Ray Parlour giver interview til Sky Sports. I interviewet fortæller Ray at Arsenal skal have kvalitets-spillere, for at være med i titel-kampen.

Af Lasse Dam Drescher

Arsenal-veteranen Ray Parlour mener at Arsenal skal forsøge at hente Everton-stjernen Romelu Lukaku, eller Atletico Madrid-stjernen Antoine Griezmann til Emirates. Arsenal har ikke vundet Premier League-trofæet siden 20014, og selvom der er blevet hentet nogle offensive profiler ind, er der bare ikke blevet scoret nok.

(Photo by Mustafa Yalcin/Anadolu Agency/Getty Images)

(Photo by Mustafa Yalcin/Anadolu Agency/Getty Images)

Ray Parlour udtaler følgende til Sky Sports:

“Romelu Lukaku er blevet nævnt før. Vi ville også elske at se Griezmann hos Arsenal. Det er sådan kvalitet vi forventer Arsenal har.

Med Sanchez og Özil på midtbanen, vil de altid skabe chancer. Giroud har gjort det godt, han er en god spiller. Men vi skal bruge en angriber som Sergio Agüero og Luis Suarez. Vi gik glip af Suarez for nogle år siden. Havde vi haft Suarez, havde vi haft gode chancer for at vinde ligaen.

Det er ikke raket-videnskab. En klub som Arsenal skal have en angriber som scorer gang på gang, og som skaber gode resultater. Ellers vinder vi ikke Premier League-titlen.”

Læs også: Rashford skriver under med Nike: Så absurd meget tjener han på det