Arsene Wenger smiler. Han er formentligt godt tilfreds. Læs hvorfor længere nede. (Getty Images)

Arsene Wenger smiler. Han er formentligt godt tilfreds. Læs hvorfor længere nede. (Getty Images)

De forsvarende FA-Cup vindere fra Arsenal lagde godt ud fra land i FA Cuppen, hvor man hjemme på Emirates Stadium besejrede Sunderland.

Sky Sports kan berette, at Arsenal er meget tæt på at lande en handel med Basels stjerne, nemlig den defensive midtbanespiller Mohammed Elneny. At sikre sig Elneny kommer til at være en af klubbens mest vitale signings i denne måneds transfervindue, da man på midtbanen mangler kvalitet, idet man ofte er plaget af skader.

Der er også endnu mere godt i vente til Arsenal-fansene, da backen Nacho Monreal ifølge Goal UK er meget tæt på at forlænge sin kontrakt til 2019.

Den 29-årige back har været et vigtigt medlem af truppen, og fortjener en ny kontrakt set ud fra de stabile præstationer, som han har leveret på banen. Monreal har spillet med i 25 kampe i denne sæson og har leveret 3 assists for ”Gunners”.

Arsenal ligger godt til i Premier League, hvor man lige nu har sat sig i førersædet med 42 point i 20 kampe. Nyoprykkede Leicester spidder til samme antal kampe og 40 point. Manchester City ligger nummer tre med 39 point.