Arsenal har lidt meget under mediernes evindelige rygteproduktion. På banen har det nogle gange set ud som om spillerne koncentrerede sig mere om, hvem der næste gang ville forlade klubben, frem for at spille god fodbold.

AF KRISTIAN PARIS 

Arsenal ser ud til at holde skarpt øje med den nuværende situation mellem den sydtyske fodbold gigant Bayern München og deres forsvarskæmpe Jerome Boateng.

Stjerne forsvarsspilleren Jerome Boateng ser ud til at være utilfreds med hans nuværende plads i klubben, eftersom han ikke har fået den mængde førsteholdsfodbold som han havde regnet med i denne sæson.

FC Bayern Muenchen v Borussia Dortmund - DFB Cup Semi Final

Den 28-årige tysker har i denne sæson haft problemet med kroppen, og han er løbet ind i adskillige skader på alvorlige tidspunkter. Derfor har midterforsvaren kun optrådt 19 gange for klubben i alle turneringer, 11 i ligaen, seks kampe i Champions League og to kampe i pokalturneringen og kun et mål i alle turneringer.

Ifølge TMW er spilleren klar til åbne en discussion om fremtiden – hvorvidt han skal blive eller kigge sig om efter en ny klub til sommer.

Mediet slår også fast, at Arsenal følger situationen nøje, da de ønsker at hente den 28-årige spiller til klubben. Men de vil stå overfor en stor udfordring, eftersom adskillige andre klubber også er interesserede. Heriblandt Tottenham Hotspurs, der har gang i noget af en succesfuld sæson.

Den tyske landsholdsspiller har fire år tilbage af sin kontrakt med klubben, og han er naturligvis bekymret over sin manglende spilletid.

Boaten er eftersigende irriteret over det faktum, at Carlo Ancelotti har bænket ham til flere vigtige kampe i sæsonen.

Men måske er Boatengs afsked ikke helt så skidt. Carlo Ancelotti ser nemlig ud til at hente den 21-årige Niklas Süle fra Hoffenheim, når transfervinduet åbner igen. Derfor kan Boatengs position komme yderligere under pres.