Selvom det ikke er transfervindue lige nu stopper de store klubber aldrig nogensinde med at ville forbedre deres trup og deres hold. Det er også derfor, at vi kan blive ved mat spytte rygte efter rygte ud om den eller den anden store stjerner, der er på vej til den ene eller den anden storklub i Europa – eller et andet sted i verden for den sags skyld. 

AF KRISTIAN PARIS

Atletico Madrids keeper, Jan Oblak, er lige nu genstand for flere rygter, der kæder ham sammen med et skifte til Englands hovedstad, London, hvor flere store klubber skulle være klar til at prøve at kapre hans underskrift inden han sætter den hos Atletico eller en anden stor klub i verden.

Den slovenske målmand har været i uhyggelig god form i denne sæson – og i de seneste år – hvor han er blevet betragtet som en af de bedste af sin slags i Europa – måske kun lige overgået af David de Gea fra Man United og Manuel Neuer fra Bayern München, der de seneste år har domineret målmandscenen i Europa.

LEICESTER, ENGLAND – APRIL 18: Jamie Vardy of Leicester City (obscure) scores his sides first goal past Jan Oblak of Atletico Madrid during the UEFA Champions League Quarter Final second leg match between Leicester City and Club Atletico de Madrid at The King Power Stadium on April 18, 2017 in Leicester, United Kingdom. (Photo by Richard Heathcote/Getty Images)

Oblak har derfor naturligivs tiltrukket sig interesse fra adskillige store klubber. Det på trods af, at han har en frikøbsklausul på hele 850 millioner kroner indskrevet i sin kontrakt med de rød og hvid stribede fra den spanske hovedstad.

På trods af det er de to London klubber, Arsenal og Chelsea, alligevel klar til at prøve at hente den gode keeper. Mediet the Express skriver, at der kommer til at være en krig mellem de to klubber allerede til sommer.

Chelseas keeper, Courtois er længe blevet rygtet væk til Atleticos bysføller, REal Madrid, der har ledt efter en passende keeper i adskillige sæsonener nu.
Derudover er Arsenals førstevalg mellem stængerne, den tidligere Chelsea stopper, Petr Cech, også på vej tilbage – han har nok peaket sin ellers så gloværdige karriere.