Arsenals offensive midtbanespiller Meust Özil meldes ud til aftenens kamp mod Bayern München i anden halvdel af Champions League 16-delsfinalerne. 

AF KRISTIAN PARIS 

Arsenal tager i aften i mod Bayern München i deres andet opgør i året 16.-delsfinale i Champions League.

På trods af, at tyskeren i går var med på lige fod med resten af holdet til træning, meldes han altså ude. Det skriver Daily Mail. 

Den tyske landsholdspiller missede weekendens opgør mod Liverpool, der ydmygende blev tabt med 3-1 på udebane. Her var han angiveligt syg, og Wenger har dog også, at stjernen ikke er ved sine fulde fem til aftenens vanvittig vigtige opgør mod de tyske giganter fra Bayern.

Mesut Özil. (Photo by Stuart MacFarlane/Arsenal FC via Getty Images)

Özil udeblivelse er et stort tab for truppen, der bliver nødt til at stille med stærkeste hold for at på nogen måde at have en chance. Sidste opgør mellem de to  blev tabt med hele 5-1 i Bayern – noget af en smasker.

“Özil er ikke i truppen. Han trænede kun én gang, og er slet ikke fysisk til at deltage i aftenens kamp,” fastlog Wenger i et pre-match interview til Daily Mail. 

Özils erstatning er dog ikke det eneste hovedbrud for manager Arsene Wenger, der også skal beslutte om den chilenske stjerneangriber og kant, Alexis Sanchez, skal spille fra start eller ej. I weekendens nederlag startede chileneren nemlig på bænken,  og angriberen Olivier Giroud var foretrukket sammen med Danny Welbeck.

Set i bagklogskabens øjne var det nok ikke den bedste taktiske beslutning…

Uanset hvad skal hele London-truppe steppe et skridt op og vise, hvad de er værd. Ellers bliver det blot endnu en nedslatning af en engelsk storklub som vi får at se.