Det er  ikke nogen hemmelighed at Dinamo Moskva har været ramt af økonomiske problemer. Ifølge russiske kilder er det grunden til at Arsenal kommer til at løbe med den russiske målsluger:  Aleksandr Kokorin.

CURITIBA, BRAZIL - JUNE 26: Alexander Kokorin of Russia celebrates scoring his team's first goal past Rais M'Bolhi of Algeria during the 2014 FIFA World Cup Brazil Group H match between Algeria and Russia at Arena da Baixada on June 26, 2014 in Curitiba, Brazil. (Photo by Clive Rose/Getty Images)

Alexandr Kokorin (Photo by Clive Rose/Getty Images)

Kokorin har scoret 22 mål i de 51 kampe han har spillet for den russiske klub, og spilleren der har kontraktudløb til sommer har afvist Dinamo Moskvas tilbud på kontraktforlængelse. Den russiske klub var på grund af sin dårlige økonomiske situation nød til at tilbyde Kokorin under halvdelen af hvad de tidligere betalte ham, og det var langt fra nok for den russiske målsluger. Derfor tyder det på at han vil blive solgt i transferpausen til Arsenal FC, så den russiske økonomiske pressede klub stadig ville kunne få noget for ham og sparre på Kokorins lønninger.

Det kan Kokorin!

Hvis du er i tvivl om hvem Kokorin og hvad han kan så se videoen nedenfor, hvor han scorede mod Israel for det russiske landshold:

https://youtu.be/dgfDMpEkcH8

Hvis Arsenal signer Kokorin så kommer han til at være i konkurrence med Olivier Giroud, som har vist fantastisk form på det sidste. Men med potentielle skader i fremtiden, så virker Kokorin som en god forstærkning af angrebet for Arsenal. Alexis Sanchez situation er heller ikke afklaret, så Arsenal har en relativ tynd trup af stærke angrebsspillere, hvis de skulle blive ramt af uheld og skader.

Se den store oversigt over danske og internationale Arsenal nyheder her.