Den spanske midtbanespiller Santi Cazorla har ikke været i kamp siden oktober 2016, men nu er der noget, der tyder på, at han meget snart kunne være på vej tilbage i Arsenal-trøjen. Det skriver det engelske medie Goal.com, der i dag bringer nyheden om, at Cazorla for første gang i 18 måneder er en del af Arsenals træning om søndagen.

Den i dag 33-årige offensive midtbanespiller eller centrale midtbanespiller pådrog sig en alvorlig skade i akillessenen for snart halvandet år siden. Der gik senere betændelse efter operationen, der angiveligt krævede flere sting og en total narkose. Han udtalte selv, at han på et tidspunkt var tæt på at få amputeret foden – simpelthen fordi infektionen var livstruende.

Tilbage i januar måned i år, var Cazorla faktisk tæt på at være tilbage på træningsbanen, men en tilbagegang i genoptræningen, eftersigende af uvisse årsager, slukkede håbet om at han kunne komme til at spille på Emirates Stadium inden sæson sluttede. Arsenal og hovedpersonen selv har bekræftet det faktum, at Cazorla måske er i spil til The Gunners’, som Arsenal også kaldes, sidste tre kampe i Premier League.

Såfremt Cazorla ikke kommer i spil, så skal han ud at finde på en anden på at få klubben overtalt om at forlænge kontrakten med ham. Hans kontrakt udløber nemlig til sommer, og det er ikke sikkert, at London-klubben vil tilbyde ham en ny kontrakt, når han ikke har spillet fodbold i 18 måneder.

Cazorla siger følgende: “Det er vigtigt at være objektiv og ikke for optimistisk. Jeg håber på at kunne spille med resten af holdet inden sæsonen slutter, men vi er nødt til at gå langsomt frem. Efter at have været ude så lang tid, så kommer det til at tage rimelig lang tid for mig at komme i form igen og falde ind i rutionerne, men det har fra starten være indstillet på.”